20 / 04 / 2024

Bağcılar Yakut Evler ne zaman teslim?

 Bağcılar Yakut Evler ne zaman teslim?

Firma: Odabaşılar İnşaat

Proje: Yakut Evler

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa edilen Bağcılar Yakut Evler ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Kasım ayı sonu cevabı veriliyor. Projenin içerisinde 40 adet daire yer alıyor...



Dairelerin satış sürecine devam edilen Bağcılar  Yakut Evler  ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Odabaşılar İnşaat Yakut Evler; merkezi ısıtma, daire içi sıcak su sistemi, jeneratör, kapalı otopark, ısı yalıtımı, kapalı bahçe, çocuk oyun alanları, yürüme parkuru, güvenlik ve çift asansör gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


Toplamda 40 adet daireden oluşan Bağcılar Yakut Evler ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı sonunda cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Odabaşılar İnşaat projesi olarak inşa edilen Yakut Evler Bağcılar projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


Dairelerin 95 metrekare ile 115 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Bağcılar Yakut Evler ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Kasım ayı sonu deniliyor.  


Bağcılar Yakut Evler telefon: 0212 550 50 96

Web adres: www.odabasilar.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön