26 / 04 / 2024

Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Firma: DKY İnşaat

Proje: Lokum Evler

Lokum Evler projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 4 indirim yapılıyor. Projede aylık taksit ödemeleri 1.199 TL'den başlıyor. Peki Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?



"Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. Daireleirn 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede satışlar devam ediyor.


Tuzla'da inşa edilen  Lokum Evler  projesi,  DKY İnşaat  imzası ile yükseliyor. Projedeki dairelerin alanları 117 - 154 metrekare arasında değişiyor. 


722 tane daireden meydana gelen Lokum Evler projesi 15 - 17 katlı 7 blok olarak inşa ediliyor. Proje 48 metrekare arsa alanına sahip. 


Lokum Evler projesinde yer alan sosyal donatı alanları arasında  otopark, fitness center, spor alanları, oyun alanlar, seyir terasları, yüzme havuzu, bisiklet parkurları bulunuyor. 


Lokum Evler projesinde yüzde 12 + yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim yapılıyor. 


Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Proje sahile 8 dakika, üniversiteler bölgesine ise 12 dakika, alışveriş merkezlerine ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Lokum Evler iletişim

Tel : 0216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön