19 / 04 / 2024

Lokum Evler ne zaman teslim edilecek

Lokum Evler ne zaman teslim edilecek

DKY Lokum Evler satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan projede nakitte yüzde 15 indirim avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Tuzla Lokum Evler satılık daire!

Tuzla Lokum Evler satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede toplam 722 adet konut bulunuyor.

Lokum Evler DKY İnşaat iletişim!

Lokum Evler DKY İnşaat iletişim numarası 0216 420 0 556 olarak belirlendi. Daire tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'lerin bulunduğu proje 52 bin 777 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Lokum Evler ulaşım bilgileri!

722 adet daireden meydana gelen Lokum Evler İstanbul Anadolu Yakası ’nda inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Lokum Evler ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 4 indirim yapılıyor. Projede aylık taksit ödemeleri 1.199 TL'den başlıyor. Peki Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler ödeme seçenekleri!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından ortaklaşa hayata geçirilen Lokum Evler projesi toplam 722 adet konuttan meydana geliyor. Lokum Evler ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor..

Lokum Evler lansman fırsatları!

Lokum Evler lansman fırsatları kapsamında 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 722 tane daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Lokum Evler Aydınlı iletişim!

Lokum Evler Aydınlı iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. DKY İnşaat'ın Tuzla Aydınlı projesi Lokum Evler'de 2+1 daire fiyatları 328 bin liradan başlayarak değişiyor...

DKY Sahil ve Lokum Evler'de kadınlara özel indirim!

DKY, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya başlattı. Kampanya Mart ayı sonuna kadar devam edecek...

Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Kurtköy projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Toplam 722 daireden oluşan Tuzla Lokum Evler Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika mesafede inşa ediliyor. Peki Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Tuzla Lokum Evler ne zaman teslim?

Lokum Evler Residence'de 722 adet konut yer alıyor. 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede satışlar devam ediyor. Peki Tuzla Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

DKY Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

722 adet konuttan meydana gelen DKY İnşaat projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika mesafede yer alıyor. Peki DKY Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Tuzla Lokum Evler iletişim bilgileri!

Tuzla Lokum Evler iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi. DKY Lokum Evler ‘de bugün seçim gününe özel yüzde 4 indirim fırsatı yer alıyor

Tuzla Lokum Evler fiyatları ne kadar?

722 konuttan meydana gelen DKY Lokum Evler projesinde 1+1’den 3+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Tuzla Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Lokum Evler Rezidans ne zaman teslim?

722 konuttan meydana gelen DKY Lokum Evler projesinde 1+1’den 3+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor .Peki Lokum Evler Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler ne zaman teslim?

Lokum Evler projesi DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Tuzla Lokum Evler Rezidans projesi 772 adet konuttan meydana geliyor. Peki Lokum Evler ne zaman teslim?

Lokum Evler Tuzla ev fiyatları ne kadar?

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan Lokum Evler Rezidans projesi DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Lokum Evler Tuzla ev fiyatları ne kadar?

DKY Lokum Evler ne zaman teslim?

DKY Lokum Evler ‘de 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri yer alıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Peki DKY Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Ödeme koşulları kapsamında tamamı peşin alımlarda yüzde 4 indirim fırsatı sunulan Lokum Evler konut projesinin satış süreci devam ediyor. Peki Lokum Evler fiyatları ne kadar?

Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim?

Lokum Evler Tuzla ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 722 adet konuttan meydana gelen Lokum Evler projesinde daire fiyatları 241 bin 700 liradan başlıyor...

Lokum Evler ne zaman teslim edilecek Haberi

Lokum Evler ne zaman teslim edilecek

Lokum Evler Aydınlı lokasyon olarak sahile 8 dakika, üniversitelere 12 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika, AVM’lere 6 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


DKY Lokum Evler satış fiyatları konutların alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek olan projede 722 adet daire bulunuyor. 


İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı'da yükselen Lokum Evler Residence'de dairelerin büyüklükleri minimum 64.9 metrekare ve maksimum 102.87 metrekare olarak tasarlandı. 


Tuzla Lokum Evler'de güneşlenme terası, yürüyüş yolları, fitness alanı, bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, basket sahası, yüzme havuzu ve seyir terasları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


DKY Lokum Evler satış fiyatları!

117 metrekare 2+1 evler 344 bin 740 TL, 

126 metrekare 2+1 evler 334 bin 180 TL, 

154 metrekare 3+1 evler 400 bin 180 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


60 ay vade farksız taksit imkanı ile...