26 / 04 / 2024

Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesi!

Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesi!

Firma: Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group

Proje: Yaşam Plus

Yaşam Plus Bağcılar projesi Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group imzası ile hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesi dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.



Bağcılar  Yaşam Plus  fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. Proje 100 adet daire ile 17 adet dükkandan meydana geliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa edilen Yaşam Plus Evleri'nde dairelerin alanları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede teslimler 2 yıl sonra gerçekleşecek.


Toplamda 24 bin 979 metrekare inşaat alanı üzerine yayılan Yaşam Plus Rezidans  6 ve 13 katlı 4 blok halinde yükseliyor. Projenin sosyal olanakları arasında kapalı yüzme havuzu, 130 araçlık kapalı otopark ve oyun alanları bulunuyor. 


Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesi bilgisine göre daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 25, 30 ve 40 peşinat ödenmesi durumunda kalan bedel 24 ay vade farksız firma bünyesinde taksitlendiriliyor. 


Yaşam Plus Residence nerede?

Adres: Mahmutbey Merkez Mah. İnönü Cad. No:25 Bağcılar / İstanbul 


Yaşam Plus Bağcılar iletişim

Telefon: 444 75 70 

Web: http://yasamplus.com/ 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön