23 / 04 / 2024

Bağcılar Yaşam Plus fiyat

Bağcılar Yaşam Plus fiyat

Firma: Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group

Proje: Yaşam Plus

Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesine göre daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede satış sürecine devam ediliyor...



Toplam 100 adet konut ve 17 adet ticari birimden meydana gelen Bağcılar  Yaşam Plus  fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


Konutların satış sürecine devam edilen Yaşam Plus Bağcılar projesinde  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa edilen Bağcılar Yaşam Plus fiyat bilgileri dairelerin tipi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. 


İnşaat alanı 24 bin 979 metrekare olarak belirlenen Bağcılar Yaşam Plus'ta teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Projede 6 ve 13 katlı 4 blok mevcut. 


Sosyal alanları arasında; 130 araçlık kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve oyun alanları bulunan Yaşam Plus Konutları'nda yüzde 25, 30 ve 40 peşinatla 24 ay sıfır faizle firma bünyesinde taksitlendirme yapılıyor.


Bağcılar Yaşam Plus fiyat listesi kapsamında dairelerin başlangıç fiyatı 350 bin TL olarak belirlendi.  Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group  tarafından hayata geçiriliyor. 


Telefon: 444 75 70 

Web: http://yasamplus.com/ 

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön