20 / 04 / 2024

Bagozza Şişli'de müşterilerine özel otel yapıyor!

Bagozza Şişli'de müşterilerine özel otel yapıyor!

35 ülke ve 350 satış noktasına ulaşan hazır giyim markası Bagozza, müşterilerine özel otel yapıyor. Amaç alışveriş konforunu otele taşımak..



Devlet başkanlarından ünlü yıldızlara kadar dünyanın önde gelen isimlerini giydiren moda markası Bagozza, bugüne kadar görülmemiş bir hizmete soyundu. Takım elbiselerinin yurtdışında 3 bin ila 7 bin dolardan, Türkiye'de ise ortalama 3 bin liradan satıldığı marka, İstanbul'da sadece müşterilerinin hizmetine sunacağı bir otel yapacak. Öme Giyim Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Aslan, adını Torino'da bulunan bir dağdan alan Bagozza'yı, Napoli'de 'haute couture' erkek kıyafetleri tasarlayan, ünlü isimlerin müdavimleri arasında yer aldığı, üst düzey kişilere hitap eden ünlü bir markayken 2006'da satın aldıklarını söyledi. 


ŞİŞLİ'DE AÇILACAK 

35 ülke ve 350 satış noktasına ulaştıktan sonra toptan alımlar için gelen müşterilerinin hem konaklama hem de alışverişini yapacağı bir otel açmaya karar verdiklerini belirten Aslan, proje için Şişli'de 9 katlı bir bina satın aldıklarını açıkladı. Aslan, "Müşterimiz Türkiye'ye gelince yapacağımız bu komplekste konaklayacak. Showroom'a inecek. Otelin iki katı dinlenme odalarına ayrıldı. Tesisimiz ağustosta hizmete girecek" diye konuştu. 


İbrahim Acar-Sabah


Geri Dön