26 / 04 / 2024

Bahçekent Emlak Konutları'nda 16 daire için teklif bekleniyor!

Bahçekent Emlak Konutları'nda 16 daire için teklif bekleniyor!

İstanbul Bahçeşehir 2. Kısım Bahçekent Emlak Konutları’nda açık satış dönemi devam ediyor. Bahçekent Emlak Konutları'nda 16 daire için teklif bekleniyor.



T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait Bahçekent Emlak Konutları'nda satış yetkisi Turyap'a verilen 504 dairenin büyük bir kısmı satıldı. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon  satılık daire seçeneklerinin yer aldığı Bahçekent Emlak Konutları porjesinde  fiyatlar 247 bin TL'den başlıyor. 


Tamamı bitmiş, oturuma hazır ve tapusu hemen teslim edilecek olan Bahçekent Emlak Konutları'nda 16 daire için teklif bekleniyor.


Satış süreci devam eden 16 dairenin fiyatları ise 256 bin TL ile 352 bin 600 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Projede ödemeler yüzde 25'i bir ay sonra, kalan ödeme de üç ay içinde nakit veya konut kredisi kullanarak yapılabiliyor. 


3. Havalimanı, 3. Köprü güzergahında olan proje TEM, E-5 ve Kuzey Marmara Otoyolu ile ulaşım kolaylığı sağlayarak yatırımcıların ilgisini çekiyor.


Bahçekent Emlak Konutları'nda  çok amaçlı spor tesisleri, botanik bahçeler, biyolojik gölet, çocuk oyun köyleri, piknik alanları gibi bir çok sosyal donatı alanları bulunuyor.


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



Geri Dön