26 / 04 / 2024

Bahçelerin dostu Hattat B Serisi! Hattat 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Bahçelerin dostu Hattat B Serisi! Hattat 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Hattat Bahçe Serisi uygun boyutsal ölçüleri ve yüksek performansı ile bağ ve bahçelerde büyük kolaylık sağlayacak gibi duruyor. Ergonomik yapısı konforlu sürüş sağlarken üstün manevra kabiliyeti zahmetsiz ve rahat dönüş imkanı sunar. Peki Hattat B serisi ne kadar?



Yüksek alt sarahat ve düşük toplam yüksekliği ile sebze ve meyve bahçeleri için güçlü çalışma koşulları sağlıyor. Yüksek kaldırma kapasitesine haiz Bahçe Serisi ekipman seçiminde alternatiflerinizi arttırır. İleri teknolojiye sahip Perkins motorları ile güçlü yol ve tarla hızları elde ederken yakıttan tasarruf edeceksiniz.

Hattat Traktör Dünya’nın en büyük motor üreticilerinden Perkins’i çiftçilerle buluşturuyor. Tasarım harikası olarak görülen Perkins motorlar, uzun ve sorunsuz kullanım ömrü ile motordan beklediğiniz performans ve kaliteyi kullanıcına sunmakta. Anahtar çalıştırmadan uzun saatler çalışabilen Perkins cep dostu olarak görülüyor.

Sınıfının üzerinde 12 ileri 12 geri vites ile bahçe işçiliklerini daha kolay ve daha seri yapma imkanı sunduğu söyleniyor. Hızlandırılmış 16 ileri 8 geri vites ile de yakıttan tasarruf sağlamaktadır.

B 3065 ve B 3080 modelleri 12 ileri 12 geri şanzımanda düğmeli diferansiyel kilidi ile bütün tekerlekler ortak hareket ederek, çekiş gücü arttırılmaktadır.


Geri Dön