29 / 03 / 2024

Bahçelievler'de arazi kavgası: 7 yaralı!

Bahçelievler'de arazi kavgası: 7 yaralı!

Bahçelievler'de akraba olan iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Kavga nedeniyle 10 kişi gözaltına alındı. 



Bahçelievler'de akraba olan iki grup arasında silahların da kullanıldığı taşlı sopalı kavga çıktı. CNNTürk'te yer alan habere göre; kavgada bir kişi silahla, altı kişi ise taş ve sopalarla yaralandı. Kavganın Batman'daki arazi kavgasının devamı olduğu öğrenilirken, kavgaya karışan 10 kişi gözaltına alındı. 

Olay, dün akşam saatlerinde Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi Papatya Sokak'ta meydana geldi. 

Bahçelievler de arazi kavgası: 7 yaralı!

Edinilen bilgiye göre, Batman'ın bir köyünde yaşayan kişiler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Batman'da çıkan kavga sonrası İstanbul'da yaşayan ve akraba oldukları öğrenilen kişiler sokakta tartışmaya başladı. Saatler süren tartışma yerini silahlı, taşlı ve sopalı kavgaya bıraktı. Yaklaşık 50 kişilik grup bir anda sopalarla birbirine vurmaya başladı. Kavgada kim tarafından ateşlendiği henüz belirlenemeyen tabancadan çıkan mermilerin isabet ettiği bir kişi yaralanarak yere yığıldı.

6 kişi ise taş ve sopa darbeleriyle çeşitli yerlerinden yaralandı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralı kişilere ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi edildi.Kavgaya karışan 10 kişi gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kavganın çıktığı sokağın giriş ve çıkışı polis ekipleri tarafından kapatıldı. Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kavgaya ilgili soruşturması sürüyor.
 
Şanlıurfa'da arazi kavgası! 8 yaralı!


Geri Dön