25 / 04 / 2024

Bahçelievler'de çöken binanın enkazı kaldırıldı!

Bahçelievler'de çöken binanın enkazı kaldırıldı!

Bahçelievler'de dün öğlen saatlerinde çöken 7 katlı binanın enkaz kaldırma çalışmaları gece saatlerinde tamamlandı.



İstanbul Bahçelievler'de dün öğlen saatlerinde 7 katlı bina çöktü. Çöken binanın enkaz kaldırma çalışmaları gece saatlerinde tamamlandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; polis ve zabıta ekipleri bina etrafında bulunan sokak girişlerine bariyerlerle güvenlik önlemi aldı.  Sabah saatlerinde çöken binanın etrafında yer alan binalarda hasar tespit incelemesi yapılacak.

Siyavuşpaşa Mahallesi Emek Caddesi üzerinde yer alan 7 katlı bir bina dün öğlen saatlerinde çöktü. Çöken binanın enkaz kaldırma çalışmaları gece saatlerine kadar sürdü. Saat 01.30 sıralarında enkaz kaldırma çalışması tamamlandı. İtfaiye ekipleri çöken binanın yanındaki maddi hasarlı binada da riskli parçaları temizledi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, çalışmaları gece saatlerine kadar izledi. Belediye ekipleri çalışmalar sonrasında sokakları temizledi. Polis ve zabıta ekipleri de bina etrafında bulunan sokak girişlerine bariyerlerle güvenlik önlemi aldı. Ekiplerin, bölgede güvenlik gerekçesiyle nöbet tuttu.

Diğer yandan, sabah saatlerinde çöken binanın çevresindeki binalarda hasar tespit incelemelerde bulunacağı ortaya çıktı.

İstanbul Bahçelievler'de boş bina çöktü!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Bahçelievler'de yıkılan binayla ilgili açıklama!


Geri Dön