26 / 04 / 2024

Bahçeşehir Eston Şehir Koru'da yüzde 10 peşinatla villa!

Bahçeşehir Eston Şehir Koru'da yüzde 10 peşinatla villa!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Koru

Eston Şehir Koru'da yüzde 10 peşinatla villa sahibi olunabiliyor. İşte kampanya ile ilgili tüm detaylar...



Eston Şehir Koru projesi  Polatyol Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de yer alıyor.

Satış sürecinin devam ettiği Bahçeşehir Eston Şehir Koru projesinde 2+1’den 5,5+2’ye kadar konut seçeneği bulunuyor. Projenin ilk etap teslimleri Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eston Şehir Koru villalarında sunulan kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ve 48 ay vadeyle villa sahibi olunabiliyor. Projenin ikinci etabında bulunan ikiz villaların fiyatları 2 milyon 919 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Teslimleri 2021 yılının Haziran ayında gerçekleştirilecek olan ikinci etaptaki villaların alanları 323 metrekare olarak belirlendi.

Villa, katlı villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri’yle toplam 1090 konut ve ticari birimlerden meydana gelen Eston Şehir Koru'da konutların yanı sıra 31 adet dükkan da mevcut.

25 dönümlük aktivite alanıyla dikkat çeken Eston Şehir Koru projesinden 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü şehre bağlayan yollara kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor.


Telefon: 444 86 16 
Web: estonsehirkoru.com


projeye sor



Geri Dön