28 / 03 / 2024

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.




Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü Kurucu Müdürü Mustafa Aktaş, Bahçeşehir Koleji yöneticileri, ilimizin eğitim kurumlarından yöneticiler ile basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Tanıtım lansman toplantısında konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okuyarak, öğrenerek bilerek büyümeleri çok önemli. Bu açıdan Şehrimize yapılan bu yatırımın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Buradan şunu da vurgulamak istiyorum eğitim camialarımız sadece derslerinde başarılı olmuş bir öğrenci değil Milli ve manevi değerlerimizin de okullarımızda öğrenmiş birer nesil yetiştirmeleri gerektiğini düşünüyorum. 

Biz de Belediye olarak gerek okul ziyaretlerimiz ile gerek yaptığımız projelerimiz ile Çocuklarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Eğitim adına yapılacak her projenin yanında olduğumuzu ve yatırımcılarımızı Şehrimize davet ettiğimizde buradan söylemek istiyorum. Ben bu yatırımın Şehrimize, Ülkemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

60 kampüs, 141 okul ile hizmet veren Türkiye'nin önemli eğitim markalarından biri olan Bahçeşehir Koleji'nin Kütahya Kampüsü Hava Er Eğitim Tugayı'nın yanındaki araziye yapılacak. Bahçeşehir Koleji eğitimlerinde dersler kadar yabancı dil, robotik çalışmalar ve aktiviteler de büyük önem taşıyor.





Kütahya Belediyesi




Geri Dön