19 / 04 / 2024

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü nerede

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü nerede

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, 658 ada, 4 ve 5 parseller arasında kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı  askıya çıkarıldı.

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir'de 12 taksitle arsa satıyor!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan arsayı 141 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 434 Ada 9 Parsel, 436 Ada 3 Parsel ile 434 Ada 12 Parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Referans Bahçeşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Başakşehir ilçesi Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi 558 ada 8 parsel üzerinde geliştirilen Referans Bahçeşehir projesine ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1746 Parsel ve 2153 Parselin Tamamı, 274 Parselin Bir Kısmı ile 1746 Parselin Doğusundaki Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü nerede Haberi

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü nerede


Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü Kurucu Müdürü Mustafa Aktaş, Bahçeşehir Koleji yöneticileri, ilimizin eğitim kurumlarından yöneticiler ile basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Tanıtım lansman toplantısında konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okuyarak, öğrenerek bilerek büyümeleri çok önemli. Bu açıdan Şehrimize yapılan bu yatırımın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Buradan şunu da vurgulamak istiyorum eğitim camialarımız sadece derslerinde başarılı olmuş bir öğrenci değil Milli ve manevi değerlerimizin de okullarımızda öğrenmiş birer nesil yetiştirmeleri gerektiğini düşünüyorum. 

Biz de Belediye olarak gerek okul ziyaretlerimiz ile gerek yaptığımız projelerimiz ile Çocuklarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Eğitim adına yapılacak her projenin yanında olduğumuzu ve yatırımcılarımızı Şehrimize davet ettiğimizde buradan...