06 / 12 / 2025

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü nerede

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü nerede

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

Bahçeşehir Afra Park'ta 16 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Teslimler Haziran 2027'de!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Bahçeşehir 1. Kısım’da hayata geçirilen Afra Park'ta 16 milyon TL'den başlayan fiyatlarla konut satışları devam ediyor.

Bahçeşehir Sylvana İstanbul Mart 2025 fiyat listesi!

İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden Bahçeşehir 2. Kısım’da hayata geçirilen Sylvana İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları 19 milyon 315 bin TL’den başlıyor. 

Reportage Türkiye, Afra Park Projesi bir hafta sonra satışa çıkıyor! Bahçeşehir'e 177 yeni konut geliyor

Reportage Türkiye, Afra Park Projesi'nde satışlar bir hafta sonra başlıyor. Bahçeşehir 1. Kısım’da inşa edilecek Afra Park projesinde toplam 177 konut yer alıyor. İşte detaylar..

Bahçeşehir 2. Kısım imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi Sınırları İçerisindeki Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, 658 ada, 4 ve 5 parseller arasında kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı  askıya çıkarıldı.

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir'de 12 taksitle arsa satıyor!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan arsayı 141 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 434 Ada 9 Parsel, 436 Ada 3 Parsel ile 434 Ada 12 Parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü nerede Haberi

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü nerede


Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü Kurucu Müdürü Mustafa Aktaş, Bahçeşehir Koleji yöneticileri, ilimizin eğitim kurumlarından yöneticiler ile basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Tanıtım lansman toplantısında konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okuyarak, öğrenerek bilerek büyümeleri çok önemli. Bu açıdan Şehrimize yapılan bu yatırımın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Buradan şunu da vurgulamak istiyorum eğitim camialarımız sadece derslerinde başarılı olmuş bir öğrenci değil Milli ve manevi değerlerimizin de okullarımızda öğrenmiş birer nesil yetiştirmeleri gerektiğini düşünüyorum. 

Biz de Belediye olarak gerek okul ziyaretlerimiz ile gerek yaptığımız projelerimiz ile Çocuklarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Eğitim adına yapılacak her projenin yanında olduğumuzu ve yatırımcılarımızı Şehrimize davet ettiğimizde buradan...