19 / 04 / 2024

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.




Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi’nde yer alan Şelale Caddesi yolu prestij cadde oluyor. Yaklaşık 2 kilometre uzunlukta bir alanı kapsayan projede; geniş kaldırımlar, yürüme yolları, yükseltilmiş engelli ve yaya geçitleri bulunuyor.  Proje tamamlandığında düzensiz park sorunu da ortadan kaldırılacak.


Başakşehir'de şimdiye kadar 6 yol prestij cadde haline getirildi. Yapımı devam eden Şelale caddesi ilçe genelinde yapılan 7. prestij yol çalışması olacak.


Başakşehir Şelale Caddesi yolunda devam eden çalışma 1 ay içerisinde tamamlanacak. 39 bin 532 metrekarelik alanı kapsayan çalışmada 320 araçlık cep otoparkı da bulunuyor. 


4 bin metrekare yeşil alana sahip olacak olan prestij yolda 4 bin 500 metrekare geniş kaldırım alanı ayrıldı. Sokağın görselliğini ön plana çıkaran aydınlatma direklerinin yer aldığı caddenin alt yapı çalışmalarında vatandaşların ve araçların mağdur olmaması için yer altı kanalları döşendi. Böylelikle ihtiyaç halinde elektrik, fiberoptik çalışmaları kazı yapılmadan çözülecek.



Başakşehir Belediyesi




Geri Dön