27 / 04 / 2024

 Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate şimdi yüzde 50 indirimli!

 Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate şimdi yüzde 50 indirimli!

MBA in Real Estate programı,  Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli güz dönemi MBA fırsatını kaçırmayın...



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğ (GYODER) ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı.

"MBA in Real Estate" programına katılım sağlayanlar, mezun olduklarında Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sahip oluyor.

Sadece GYODER üyelerine tanınan yüzde 50 indirim ayrıcalığıyla faydalanabileceğiniz MBA in Real Estate programına kayıt olma fırsatını kaçırmayın. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2018.

Neşecan ÇEKİCİ: EPOS Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. - Şirket Ortağı (Eğitmen)
“Disiplinler arası kimliği ile gayrimenkul sektörü, birçok perspektiften eğitim ihtiyacı olan bir sektör. Bu sebeple hem yönetim nosyonlarını hem de gayrimenkul uzmanlığını birlikte sunması açısından BAU/GYODER Real Estate MBA programı katılımcılara çok önemli artılar ve fırsatlar sunacak. BAU’nin kategorik MBA konusunda uzmanlığına , sektör profesyonellerinin deneyim aktarımları da katılınca harika bir bütün ortaya çıktı. Programın artan başarılarla sürdürülebilirliği konusunda inancım sonsuz…Hazırlayan, destek veren ve eğitime inanarak büyük bir motivasyonla devam eden tüm paydaşlara teşekkürler.”


Firuz SOYUER: Pamir & Soyuer, Şirket Ortağı (Eğitmen)
“Gayrimenkul, gelişmiş piyasalarda disiplinler arası olarak finans ve geliştirme sektörünün tam ortasında yer almakla birlikte, Türkiye’de daha çok bir inşaat ürünü gibi algılanıyor. Bundan dolayı, üretim sürecinden sonraki aşamalardaki katma değer ve kentsel alanlar üzerindeki etkiler ise maalesef ikinci planda kalıyor. Bu nedenle gayrimenkul profesyonellerinin akademik donanımlarının sektörün gelişmiş piyasalara uygunluğu açısından güçlendirilmesinde BAU/GYODER Real Estate MBA’in kritik bir görev üstleneceği düşüncesindeyim.”

Eren EROĞLU HİMERPA, Genel Müdür Yardımcısı (MBA Öğrencisi)
“GYODER’in öncülük ettiği MBA in Real Estate programı; gayrimenkul ve inşaat sektörü içerisinde yer alan, MBA yapmayı düşünüp de sürekli zaman bulamadığı için erteleyenler adına büyük bir fırsat."

Nurhayat ATAR - İstanbul Sahiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş., Ticari İşler Gelirler Uzmanı (MBA Mezun)
“İş ve akademik hayaftmızı kesiştirerek kurgulamamıza yardımcı olan bu programın oluşmasında emeği geçen herkese teşekkürler. İnanıyorum ki, program kısa zamanda daha da geliştirilecek, bu alanda kendine katkı sağlamak isteyen çok daha fazla kişiye dokunacaktır. Profesyonel isimlerin verdiği derslerle birlikte grubumuzdaki deneyim paylaşımı da, iş saatleri sonrası bu derslere katılmak için motive edici sebeplerden oldu. Yüksek lisans programları arasında gayrimenkul sektörüne özel olmasıyla farklılık yaratan; dersler, sınavlar ve yapılan çalışmaların verimliliğine ek olarak trendleri güncel konular üzerinden takip etmemize olanak sağlayan heyecan verici bir program.”


Geri Dön