26 / 04 / 2024

baü MBA in Real Estate

baü MBA in Real Estate

Geçtiğimiz yıl GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik "MBA in Real Estate" işletme yüksek lisans programının ikinci dönem kayıtları başladı.

İnşaatın başkenti Moskova oldu: Yılda 13 miyar dolarlık kazanç!

Rusya'da inşaatçıların elde etmiş olduğu her 10 ruble kazancın 6'sı Moskova'da. Goroda Rossii forumu, başkentteki inşaatçıların 2022 yılında 1 trilyon 147 milyar ruble (13 milyar dolar) vergi öncesi gelir elde ettiğini duyurdu.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Naci Görür’den bölgedeki başlayan inşaatlar için uyarı! Sakın beton dökmeyin!

Büyük deprem felaketinin olacağı konusunda daha önce peş peşe uyarılarda bulunan ünlü jeolog Prof. Dr. Naci Görür, bu kez de deprem bölgesinde başlatılan inşaat çalışmaları için hayati bir uyarıda bulundu: Sakın beton dökmeyin!

Prefabrik konut bağışı için hükümete çok önemli çağrı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili vuran depremin ardından tüm Türkiye yardım seferberliği başlatırken, bölgede okul, konut sağlık hizmet tesisi gibi amaçlar içinde kullanılmak amacıyla inşa edilecek prefabrik yapılar için KDV’nin yüzde 1’e indirilmesi talep edildi.

Depremzedelere yardım yapmak isteyenler dikkat! Kan ve nakdi bağış için iki yeni hizmet devreye girdi!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan sarsıntılardan etkilenen depremzedeler için kan bağışı ve nakdi yardım yapacak vatandaşlara için iki yeni hizmetin e-Devlet Kapısı'nda kullanıma açıldığı bildirildi. Buna göre, kan vermek isteyenler için en yakın kan bağış merkezi e-Devlet'ten görülebileceği gibi bağış

AFAD depremden etkilenen bölgelere bağış için resmi IBAN numaralarını paylaştı! 20 TL ile bağışta bulunun!

Kahramanmaraş'ta art arda meydana gelen depremlerin ardından bölgeye yardım ulaştırmak için seferberlik başladı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremden etkilenen iller için yürütülen çalışmalara destek vermek isteyenler SMS ile yardım yapabiliyor.

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

Cunda Adası'nda SİT alanında başlayan inşaat meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda bir SİT alanında başlayan inşaat meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Çarşıbaşı için 34 proje yarışacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi’nin belirlenmesi için düzenlediği yarışmada başvuru süresi sona erdi. Yarışmaya 34 proje katılım sağladı.

Almanya'da en çok iflas başvurusu inşaat sektöründe yaşandı!

Almanya'da 2020 Ekim ayında yapılan 170 iflas başvurusunun 134'ü inşaat sektöründen oldu. 

Türk Kızılayı Isparta'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Isparta Merkez'de kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 03 Aralık 2020 günü saat 10:00’a kadar Genel Müdürlüğüne vermiş / göndermiş olmaları gerekiyor.

Van Tuşba için acele kamulaştırma kararı!

Van ili Tuşba ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gökçeada Belediyesi'nin arkeolojik sit alanında başlattığı inşaata inceleme!

Gökçeada Belediyesi koronavirüs sürecini fırsata dönüştürmek amacıyla kısa süre içerisinde iki katlı betonarme binaları sit alanına inşa etti. Olay karşısında Gökçeada çevre örgütleri tepki gösterdi. Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, yapılarla ilgili işlem başlattı.

baü MBA in Real Estate Haberi

baü MBA in Real Estate

Geçtiğimiz yıl GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik "MBA in Real Estate" işletme yüksek lisans programının ikinci dönem kayıtları başladı. GYODER üyelerinin profesyonel ve sektörel ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan eğitim programının kayıtları 2015-2016 güz döneminde de devam ediyor.


Sektörde bir benzeri olmayan "MBA in Real Estate" programına katılım sağlayanlar, mezun olduklarında Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sahip oluyor.


GYODER Üyelerine Özel İndirim

Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015–2016 MBA (İşletme - Türkçe) program ücretinin 32.600 TL olarak belirlenirken, sadece GYODER üyelerine %50 indirim avantajı sunuldu. Böylece MBA in Real Estate Programı ücreti, GYODER üyesi katılımcı başına 16.300 TL olarak...