27 / 04 / 2024

MBA in Real Estate  mba

MBA in Real Estate  mba

MBA in Real Estate programı,  Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli güz dönemi MBA fırsatını kaçırmayın...

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

Şanlı Real Estate Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Real Estate Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şanlı ve Aykhan Hasanzade ortaklığında kuruldu.

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Memoğlu tarafından kuruldu.

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ie Özgür Özcan tarafından kuruldu.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

Real Genius Estate Proje Geliştirme Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kuruldu!

Real Genius Estate Proje Geliştirme Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Hydrbek Rustamov tarafından kuruldu.

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bülent Dönmez tarafından kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Real Life Otomotiv İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Life Otomotiv İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mılad Sadeghzadeh tarafından kuruldu.

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Cengiz tarafından kuruldu.

MBA in Real Estate  mba Haberi

MBA in Real Estate  mba

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğ (GYODER) ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı.

"MBA in Real Estate" programına katılım sağlayanlar, mezun olduklarında Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sahip oluyor.

Sadece GYODER üyelerine tanınan yüzde 50 indirim ayrıcalığıyla faydalanabileceğiniz MBA in Real Estate programına kayıt olma fırsatını kaçırmayın. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2018.

Neşecan ÇEKİCİ: EPOS Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. - Şirket Ortağı (Eğitmen)
“Disiplinler arası kimliği ile gayrimenkul sektörü, birçok perspektiften eğitim ihtiyacı olan bir sektör. Bu sebeple hem yönetim nosyonlarını hem de gayrimenkul uzmanlığını birlikte sunması açısından...