24 / 04 / 2024

Bahçeşehir Vaditepe Konutları nerede?

Bahçeşehir Vaditepe Konutları nerede?

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Bahçeşehir

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Vaditepe Konutları 284 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Vaditepe projesinde 2+1'den 5+2'ye kadar konut tipleri mevcut. Peki Bahçeşehir Vaditepe konutları nerede?



Bahçeşehir Vaditepe Konutları nerede sorusunu yanıtlamadan önce projenin detaylarından bahsedelim. Toplamda 4 bin konuttan oluşan Vaditepe projesinin 2015 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Konutları 284 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projenin sosyal donatıları arasında fitness center, vitamin bar, tenis kortu, Türk hamamı, sauna, kapalı yüzme havuzu, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Bahçeşehir Vaditepe projesinde banka kredisine uygun olarak yüzde 20 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Satışları devam eden projede banka kredisi ile ödeme yapılıp yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan tutar yüzde 0,82 faizle 120 aya kadar vadelendiriliyor.


Vaditepe konutlarında yüzde 20 peşinat ödendiğinde 12 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. 48 ay vade farksız taksit imkanından yararlanmak için ise yüzde 50 peşinat ödenilmesi isteniyor. Bahçeşehir Vaditepe'de konut fiyatları 285 bin TL ile 1 milyon 199 bin 380 TL arasında değişiklik gösteriyor.


Vaditepe Bahçeşehir projesi nerede?

Adres: Bahçeşehir Gölet Bölgesi Mesa Nurol Evleri yanı Başakşehir/İstanbul


Vaditepe  Bahçeşehir  iletişim

Telefon:  212 428 88 00

Web Adresi: http://vaditepebahcesehir.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön