19 / 04 / 2024

Bahçetepe Medikule satılık!

Bahçetepe Medikule satılık!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Medikule Rezidans

Bahçetepe İstanbul'un rezidans kuleleri "Medikule" ismiyle satışa sunuluyor. Bahçetepe Medikule satılık daire fiyatları 172 bin TL'den başlayarak değişiyor...




Makro İnşaat ve Akyapı tarafından ortak inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin iki rezidans kulesi "Medikule" adıyla satışa çıkıyor. Bahçetepe Medikule satışları 13 Temmuz 2013 tarihinde resmi olarak başlıyor.


Bahçetepe Medikule satılık daire fiyatları öncesinde Bahçetepe İstanbul projesinin detaylarından bahsedelim. Bahçetepe İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.


Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul projesi 1.476 adet konuttan oluşuyor. 81 bin 910 metrekare arsa alanında yükselen Bahçetepe Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Bahçetepe Medikule satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 200 TL olarak belirtiliyor.


16 katlı 14 adet normal konut bloklarının inşa edildiği Bahçetepe İstanbul Evleri'nde iki rezidans kulesi olan Bahçetepe Medikule 30 katlı olarak hayata geçiriliyor.


Bahçetepe Medikule daire tipleri olarak yalnızca 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Bahçetepe Medikule projesinde 1+1 daireler dinamik daire, 2+1 daireler urban daire olarak isimlendiriliyor.


Bahçetepe Medikule satılık daire fiyatları 172 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Bahçetepe Medikule projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, tenis kortu, alışveriş alanları, spor alanları gibi sosyal alanlar mevcut. Bahçetepe Medikule teslim tarihi 2014 Aralık ayı olarak açıklandı.


Bahçetepe Medikule satış ofisi!

Bahçetepe Medikule adres : Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul


Bahçetepe Medikule nerede?


Bahçetepe Medikule satılık!


Bahçetepe Medikule iletişim

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön