02 / 05 / 2024

Bakan açıkladı! Ödemeler Ramazan Bayramı'ndan önce yapılacak!

Bakan açıkladı! Ödemeler Ramazan Bayramı'ndan önce yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: '' Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmeti ödemelerinin Ramazan Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırılacak.'' dedi.



Sosyal destek ödemesi alanlara müjdeli haber,  Bakan Yanık'tan geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ödemelerin Ramazan Bayramı'ndan önce hesaplara yatırılacağını söyledi.

A Haber'de yer alan habere göre; devlet,  koronavirüsle mücadele kapsamında sosyal desteğe ihtiyacı olan ailelere destekler vermeye devam ediyor.  Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmeti ödemelerinin Ramazan Bayramı'ndan önce yapılacağını duyurdu.

Bakan açıkladı! Ödemeler Ramazan Bayramı ndan önce yapılacak!

Bakan Yanık, aileleri ile birlikte çocukların yüksek yararı doğrultusunda korunmaya muhtaç çocuklara destek vererek ailenin bütünlüğünü korumaya çalıştıklarını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: "Mayıs ayı içinde SED alan 139 bin çocuğumuz için 159 milyon TL ödeme yapacağız. Çocuklarımızın ailelerinin yanında büyümelerini önemsiyoruz. Sosyal hizmetlerde aile bütünlüğünü önceleyerek çocuklarımızın aileleri yanında toplumsal hayata katılım sağlayan, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini istiyoruz. SED hizmetimiz kapsamında binlerce çocuğumuz kendi ailesinin yanında başta ekonomik açıdan olmak üzere destekleyici hizmetlerimizden faydalanıyor." 

İhtiyaç sahibi ailelere 1.100 TL yardım müjdesi!

1100 lira yardım başvurusu nasıl yapılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön