25 / 04 / 2024

Bakan Bilgin 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı! Erdoğan mı duyuracak?

Bakan Bilgin 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı! Erdoğan mı duyuracak?

Emekli bayram ikramiyelerine bütçeye getireceği yük gerekçesiyle zam yapılmayacağını açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı. 1 Mayıs'ta Erdoğan'ın kamuoyuna duyurması bekleniyor.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen "İstihdamın Enleri Ödül Töreni"nde dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Bilgin, "Türkiye'nin ekonomik kalkınması birçok girişimcinin hikayesinin üzerinde yükselen büyük bir destana döndü. 300 milyar dolardan 1 trilyon doların eşiğindeyiz. Ekonomik krizler, dövizdeki dalgalanmalar gelip geçer. Türkiye 900 milyar dolarlık ürün ve hizmet üretiyor. Burada önemli olan şey, geçen yıl yüzde 11 büyüdük. Büyüme ekonomisinde 1 yıl kısa bir dönem. Uzun dönem ise 2 ve üstü yıllardır. Önemli olan uzun dönemde büyümeyi sürdürmektir. O zaman biz istikrarlı bir şekilde, üst üste 2 yıldan fazla büyüdüğümüz zaman artık büyümeden kalkınmaya geçeceğiz." değerlendirmesini yaptı.

 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön