25 / 04 / 2024

Bakan Bilgin açıkladı! Ödemeler bugün yapılıyor!

Bakan Bilgin açıkladı! Ödemeler bugün yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Nisan ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerini bugün yapıyoruz.” ifadesini kullandı.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca çalışanı ilgilendiren nisan ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerinin bugün yapılacağını söyledi.

Bakan Bilgin açıkladı! Ödemeler bugün yapılıyor!
A Haber'de yer alan habere göre: Vedat Bilgin, Kısa Çalışma ve İssizlik ödemelerin vatandaşların banka hesaplarına yatacağını ve IBAN bilgisi  olmayan veya hatalı olanların da ödemelerini PTT üzerinden yapılacağını duyurdu.

Nisan ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Tam kapanmada sistem değişti! Ödemeler geri alınacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön