26 / 04 / 2024

Bakan Bilgin'den son dakika memur ve emekli zammı açıklaması! Büyük zamla en düşük maaş ne kadar olacak?

Bakan Bilgin'den son dakika memur ve emekli zammı açıklaması! Büyük zamla en düşük maaş ne kadar olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesi, emekli zammı, memur zammı ve 3600 ek gösterge çalışmasına ilişkin dikkat çeken bir son dakika açıklamasında bulundu. Milyonlarca emekli ve memurun muhtemel Temmuz maaşları da hesaplandı. İşte ayrıntılar...



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesi, emekli zammı, memur zammı ve 3600 ek gösterge çalışmasına ilişkin dikkat çeken bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Bilgin, 3600 ek gösterge için Mayıs sonunu işaret ederken, emeklilikte yaşa takılanlar için EYT çalışmasına ilişkin de açıklama yaptı. 

Bakan Bilgin den son dakika memur ve emekli zammı açıklaması! Büyük zamla en düşük maaş ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonların beklediği EYT düzenlemesi, emekli zammı, memur zammı ve 3600 ek gösterge çalışmasıyla ilgili müjdeleri verdi. 'Vatandaşlar enflasyona ezdirilmeyecek' parolasıyla hareket eden hükümet kanadından, çalışanların ve emekçilerin korunacağı açıklaması geldi. 

Peki Vedat Bilgin, milyonların beklediği EYT düzenlemesi, emekli zammı, memur zammı ve 3600 ek gösterge çalışmasına ilişkin neler dedi? Hesaplamalara göre en düşük emekli ve memur maaşı kaç lira olacak? İşte milyonlarca kişinin beklediği o sorunun yanıtı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön