27 / 04 / 2024

Bakan Vedat Bilgin emekli ve memurlara verilecek ek zam için aranan şartı ilk kez açıkladı: Her şey buna bağlı

Bakan Vedat Bilgin emekli ve memurlara verilecek ek zam için aranan şartı ilk kez açıkladı: Her şey buna bağlı

Milyonlarca emekli ve memura yapılacak zamlarla ilgili en yetkili isim olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, zam için aranan öncelikli şartı ilk kez açıkladı. "Her şey buna bağlı" dedi. İşte zamlı maaşlarla ilgili son gelişmeler...



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca emekli ve memurun merakla beklediği Temmuz'da yapılacak ek zamlarla ilgili kritik açıklamalar yaptı. Zam yapılması için aranan öncelikli kriteri açıklayan Vedat Bilgin, "Her şey buna bağlı, değerlendirip ona göre planlarımızı yapacağız" dedi.

Bilgin, “Her konuda çalışmamız hazır, zamanlamaya bağlı olarak bunları da adım adım uygulamaya sokacağız. Pratiğe aktaracağız. Çalışanlarımızı, emeklilerimizi, emeklilerimizi asla enflasyon karşısında, enflasyonun tahribatına maruz bırakmayacak şekilde onları da koruyacağız. Kimse endişe etmesin” dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön