27 / 04 / 2024

Bakandan dikkat çeken açıklama! Elektrik ve doğal gaz zammı...

Bakandan dikkat çeken açıklama! Elektrik ve doğal gaz zammı...

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, elektrik ve doğal gaz zammına yönelik açıklamalarda bulundu ve bu zamların mecburen yapıldığını dile getirdi.



Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye İhracat Seferberliği Zirvesi'nde konuştu. Bakan Muş doğal gaz ve elektrik zamlarına yönelik açıklamada “Bütçe imkanlarının daha fazla el vermediğinden kaynaklı, zamlar vatandaşa yansıtılmak zorunda kalındı” dedi.

“KİMSE SEÇİME 9 AY KALA  FİYATTLARI ARTTIRMAZ”

Bakan Muş, “siyasi partiler seçimi kazanmak için varlar” dedi ve seçime 9 ay kalan bir yerde hiçbir parti ve hükümetin elektriğe zam yapmayacağını belirtti. Muş, açıklamasının devamında yapılan fiyat artırımından daha fazlasını hükümetin bütçeden finanse ettiğini açıkladı.

“BÜTÇE İMKANLARI EL VERMEDİ”

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, enerji fiyatlarını Avrupa Birliği ülkeriyle mukayese etti ve Türkiye de enerji fiyatlarının Avrupa ülkerine göre daha iyi durumda olduğunu söyledi.

Bakandan dikkat çeken açıklama! Elektrik ve doğal gaz zammı...

Perili Köşk satıldı! Fiyatı dudak uçuklattı

Altında kritik seviye açıklandı! Bu rakamı görürse….

Rakam belli oldu! Yeni yılda emekli maaşları ne kadar olacak? Emekli maaşı Ocak ayı hesaplaması…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön