23 / 04 / 2024

Bakanlık açıkladı: Bayram ikramiyelerine zam yapıldı 2 bin 600 lira hesaplara yatacak

Bakanlık açıkladı: Bayram ikramiyelerine zam yapıldı 2 bin 600 lira hesaplara yatacak

Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı bayrama iki gün kala emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin son taksitini 29 Nisan Cuma günü hesaplara geçecek. Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da şehit ve gazi yakınlarına bayram ikramiyelerini yatıracak.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şehit ve gazi yakınlarına verilen bayram ikramiyelerine zam yaparak zamlı miktarı hesaplara yatırmaya başladı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı; şehit yakınları ve gazilerin hesaplarına 2 bin TL bayram ikramiyesi yatırıldığını, ayrıca hak sahiplerine her ayın birinde yapılan aylık destek ödemelerinin de bayram öncesine alınarak yarın hesaplara aktarılacağını duyurdu.

Şehit yakınları ile gazilere maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla 13 Temmuz 2019'da kurulan ve Mütevelli Heyet Başkanlığı'nı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın yürüttüğü Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, hak sahiplerine her ay verilen destek miktarlarını 1 Nisan 2022'den itibaren 1500 TL'den 2 bin 600 TL'ye yükseltti.

Bakanlık açıkladı: Bayram ikramiyelerine zam yapıldı 2 bin 600 lira hesaplara yatacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön