23 / 04 / 2024

Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları onayda bekliyor!

Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları onayda bekliyor!

Firma: Bakırcı Yapı

Proje: Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları

Bakırcı Yapı'nın Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de başlayacağı kentsel dönüşüm projesi ilçe belediyesinde onayda bekliyor. Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları projesi konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor...




Bakırcı Yapı'nın Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında karma proje inşa edecek. Toplam 10 blok olarak planlanan  Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları  projesi 27 bin 270 metrekare alanda hayata geçirilecek.


Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları projesinde 916 konut, 54 ticari ünite ve 52 ofis olarak planlanmıştı. Ancak projede ve görsellerde ufak değişiklikler yapılıyor.



Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları neden başlamadı?


2 etap olarak satışa sunulacak olan  Bakırcı Yapı  Sarıgöl Konutları proje alanında yıkımlar tamamlandı. Proje alanı inşaata hazır olarak bekliyor. Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları için ilçe belediyesinden onay çıkar çıkmaz inşaata başlanacak. Bu yılın ilk yarısında başlaması hedefleniyor.


Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri olacak. Projede açık - kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Proje Veysel Karani Cami'nin yanında kalıyor.


Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları onayda bekliyor!



Tel: 0212 625 15 16

Web: www.bakirciyapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön