29 / 03 / 2024

Bakırköy City ödemeleri!

Bakırköy City ödemeleri!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Bakırköy City

Bakırköy City ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İki etapta 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 bloktan meydana gelen proje 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 



Bakırköy City projesinde tapular hemen veriliyor.  Bakırköy City'nin 1. etabında 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, 2. etabında ise geniş aileler için 4+1 ve 6+1 dublex daire seçenekleri yer alıyor.

5 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan Bakırköy City projesinde satışlar son daireler için devam ediyor. 20 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje iki etapta 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 bloktan oluşuyor. 
  
Bakırköy City'de yüzde 25 peşinatla 24 ay vade farksız ödemeler yapılıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sağlanan projede banka kredisinden yararlanılabiliyor.

Birçok sosyal alana sahip Bakırköy City'de yüzme havuzları, görsel şelaleler, fitness salonları, kapalı otoparklar, saunalar, Türk hamamları, yürüyüş parkurları yer alıyor. 

Beyaz İnşaat imzasını taşıyan kırköy City'de deniz manzarasına ve yeşil alana hakim daireler bulunuyor.  Pprojede 7/24 güvenlik hizmeti de sunuluyor. 


Bakırköy City Adres: Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi, Bakırköy/İstanbul


Telefon: 0212 542 41 11 
Web: http://www.bakirkoycity.com.tr
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön