19 / 04 / 2024

Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Bakırköy City

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı sunuluyor. Projedeki son dairelere 24 ay 0 faizle sahip olunabiliyor..



Bakırköy City,  Beyaz İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Hemen tapu ve hemen teslim fırsatının sunulduğu Bakırköy City'de satışlar son daireler için devam ediyor.

İki etapta 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 bloktan mdeydana gelen proje, 5 bin metrekarelik yeşil alana sahip.

20 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Bakırköy City'nin 1. etabında 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, 2. etabında ise geniş aileler için 4+1 ve 6+1 dublex daire seçenekleri sunuluyor.

Bakırköy City de hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Bakırköy City projesinde yüzde 25 peşinatla 24 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor. Kişiye özel ödeme planının oluşturulduğu projede ayrıca banka kredisi de kullanılabiliyor. 

Projede anlaşmalı bankalarla düşük faizli kredi imkanları ve kişiye özel ödeme imkanından yararlanarak ev sahibi olunabiliyor.

Bakırköy City de hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Bakırköy City'de yüzme havuzları, görsel şelaleler, fitness salonları, kapalı otoparklar, yürüyüş parkurları, saunalar, türk hamamları bulunuyor. 

Yeşil alana veya geniş deniz manzarasına hakim dairelerin yer aldığı Bakırköy City'de 7/24 güvenlik hizmeti de sunuluyor. 


Bakırköy City iletişim

Bakırköy City Adres: Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi, Bakırköy/İstanbul

Telefon: 0212 542 41 11 
Web: http://www.bakirkoycity.com.tr


projeye sor



Geri Dön