19 / 04 / 2024

Bakırköy Semerkand Line Rezidans teslim tarihi!

Bakırköy Semerkand Line Rezidans teslim tarihi!

Firma: Semerkand Yapı

Proje: Semerkand Line Bakırköy

Semerkand Line Baköırköy projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL'den başlıyor. Projede hem banka kredisi ile hem de firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Bakırköy Semerkand Line Rezidans teslim tarihi..



Bakırköy Semerkand Line Rezidans teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim. Proje Bakırköy-Zuhratbaba'da hayata geçiriliyor ve satış süreci devam ediyor. 


Bakırköy Semerkand line projesi  Semerkand Yapı  tarafından inşa ediliyor. 214 daireden meydana gelen projede metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL ile 8 bin 700 TL arasında farklılık gösteriyor.


Semerkand Line Bakırköy projesinde yer alan dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Semerkand Line projesinde yüzde 25 peşinat ödendiğinde yüzde 75'i için banka kredisi, yüzde 50 peşinat ödendiğinde ise yüzde 50'si için firma bünyesinde kredi kullanılıyor.


Semerkand Line Bakırköy projesinde bulunan sosyal donatı alanları arasında spa, kapalı otopark, kuru temizleme, fitness center, acil sağlık hizmetleri, yüzme havuzu, vale hizmeti, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Bakırköy Semerkand Line Rezidans teslim tarihi

Bakırköy Semerkand Line Rezidans projesinde teslimler 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Projenin satış ofisi telefon numarası 0212 561 11 21. 


Semerkand Line iletişim 

Telefon: 0212 561 11 21

Web: http://semerkandlinebakirkoy.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön