29 / 03 / 2024

Bakırköy Tren İstasyonu 2017 yılında açılıyor!

Bakırköy Tren İstasyonu 2017 yılında açılıyor!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, İstasyon Caddesi üzerinde Bakırköy esnafıyla sokak kahvaltısında buluştu. Kerimoğlu, kahvaltıda esnafın sorunlarını dinledi ve bunun yanında istasyon müjdesi verdi.



Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu esnafa hitaben yaptığı konuşmada Bakırköy Tren İstasyonu’nun da 29 Ekim 2017 yılında açılacağını vurgulayarak şunları ifade etti “Maalesef ülkemizin içinde bulunduğu derin ekonomik kriz esnafımızın işlerinin beklenilenden iyi gitmesine engel. Ben esnafımızın yüzünün güleceği, bol kazançlı, bereketli günler umut ediyorum.

Bana çok sorulan bir konuyu da sizinle paylaşmak istiyorum; yaklaşık 2 yıl duran tren yolu çalışmaları Ulaştırma Bakanlığı ile ilgili müteahhit firma arasındaki sorunların çözülmesiyle 3 ay kadar önce yeniden başladı ve Bakırköy Tren İstasyonu’nun en geç 29 Ekim 2017’de açılacağı bilgisini aldık.


Ayrıca Bakırköy Tren İstasyonu’nun üzerini Bakırköy Belediyesi olarak kapatıp bir katını da otopark yapıp 500-600 araçlık otopark alanı yaratmak istiyoruz. Bu da Bakırköy’de alışverişe gelen yurttaşlarımız için büyük kolaylık olacak ve esnafımıza olumlu yansıması olacaktır. Esnaf arkadaşlarıma yakın ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim.”


Bizim Anadolu



Haber Gazetemistanbul'da şu şekilde yer aldı...



Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy çarşı esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kerimoğlu, Bakırköy Tren İstasyonu’nun en geç 29 Ekim 2017’de açılacağı söyledi.


Fahri Korutürk Caddesi üzerinde kurulan sofrada esna⤝a buluşan Belediye Başkanı Kerimoğlu, esnafın sorunlarını dinledi ve beraber çözüm yollarını konuştular. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada Bakırköy Tren İstasyonu’nun da 29 Ekim 2017 yılında açılacağını vurgulayarak şunları ifade etti: “Maalesef ülkemizin içinde bulunduğu derin ekonomik kriz esnafımızın işlerinin beklenilenden iyi gitmesine engel. Ben esnafımızın yüzünün güleceği, bol kazançlı, bereketli günler umut ediyorum. Bana çok sorulan bir konuyu da sizinle paylaşmak istiyorum; yaklaşık 2 yıl duran tren yolu çalışmaları Ulaştırma Bakanlığı ile ilgili müteahhit firma arasındaki sorunların çözülmesiyle 3 ay kadar önce yeniden başladı ve Bakırköy Tren İstasyonu’nun en geç 29 Ekim 2017’de açılacağı bilgisini aldık. Ayrıca Bakırköy Tren İstasyonu’nun üzerini Bakırköy Belediyesi olarak kapatıp bir katını da otopark yapıp 500-600 araçlık otopark alanı yaratmak istiyoruz. Bu da Bakırköy’de alışverişe gelen yurttaşlarımız için büyük kolaylık olacak ve esnafımıza olumlu yansıması olacaktır.”



Gazetemistanbul



Geri Dön