26 / 04 / 2024

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak ilçedeki her yurttaşa eşit hizmet verdiklerini söylerek Zeytinburnu, Bahçelievler, Küçükçekmece, Bağcılar ve Esenler için yapılan imar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi dedi.

Bakırköy Tren İstasyonu 2017 yılında açılıyor!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, İstasyon Caddesi üzerinde Bakırköy esnafıyla sokak kahvaltısında buluştu. Kerimoğlu, kahvaltıda esnafın sorunlarını dinledi ve bunun yanında istasyon müjdesi verdi.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'ün sorunlarını anlattı. Bakırköy’ün en önemli sorunları arasında trafik, otopark ve kentsel dönüşümün bulunduğunu söyleyen Kerimoğlu dönüşüm uygulamalarını hayata geçireceklerini belirtti.

Yeşilköy'de imar sorunu var!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu: “17 Ağustos’tan sonra yapılan tespitlerde binaların yüzde 78’i ağır hasarlı çıktı. Hâlâ böyle. 7 mahallede acilen dönüşüm başlaması için riskli alan ilanı bekliyoruz” dedi.

Bakırköy'de 7 mahallede dönüşüm başlayacak!

Habertürk Gazetesi'nin Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile yaptığı röportajda başkan Bakırköy'deki binaların yüzde 78'inin hasarlı olduğunu söyledi. 7 mahallede acil dönüşüm için riskli alan ilanı beklediklerini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu Haberi

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu

Cumhuriyet Gazetesi'nde ALİ AÇAR'ın haberine göre; CHP’li Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu İstanbul’un en güzel, tarihi yapılarla süslü ve denize sırtını yaslamış ilçelerinden birisi Bakırköy’ü ve sorunlarını anlattı.

Kerimoğlu, Bakırköy Spor Vakfı tesislerinin yıkılmasından, sahil yolunun imara açılmasına; aday olmasından verdiği sözlerin ne kadarını hayata geçirebildiğine kadar birçok konuyu açıklığa kavuşturdu.

- Ataköy’de bulunan Bakırköy Spor Kulübü’ne ait tesislerin yıkılması kamuoyunda sesli biçimde tartışıldı. Burada neler yaşandı? Çıkar gruplarından bahsetmiştiniz, kimdir bunlar?

Bakırköy Spor Vakfı’nın kuruluş amacı; Bakırköy Spor Futbol Kulubü’nü maddi olarak desteklemek, Kas Hastalıkları, Görme Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Omurilik Felçliler Derneği gibi ilçemizdeki sosyal sorumluluk üstlenen 10 derneği desteklemek ve aynı zamanda çocuklara ve gençlere ücretsiz olarak spor yaptırmak. Fakat vakıf 25 yıldır bu amaçlarının tamamından uzaklaşmış durumdaydı. Üstelik izinsiz...