26 / 04 / 2024

Balance Güneşli adres!

Balance Güneşli adres!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Gayrimenkul

Balance Güneşli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Balance Güneşli projesinde fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları bulunuyor...



17 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli adres bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Balance Güneşli projesi İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa ediliyor. Balance Güneşli Evleri konut, rezidans, mağaza ve ofis birimlerinden meydana geliyor.


Güneşli Balance projesi toplam 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşuyor. Proje,  Balance Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor.


Balance Güneşli fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 800 liradan başlayarak yükseliyor. Balance Güneşli ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı içerisinde yanıtı veriliyor.


Balance Güneşli sosyal olanakları arasında fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları bulunuyor.


Balance Güneşli adres!

Balance Güneşli adres: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli /  İstanbul   


Balance Güneşli iletişim

Tel: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön