26 / 04 / 2024

Balance Güneşli ne zaman teslim

Balance Güneşli ne zaman teslim

İnşaat sektörünün hızla geliştiği Güneşli'de, bölgeye ticari anlamda yeni bir soluk ve prestij kazandıran Balance Güneşli ile birlikte nitelikli ofis projelerinin sayısı da artıyor.

Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016 'da!

Mart 2016 'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, çalışanların tüm ihtiyaçlarını gözeterek, daha verimli ve yaratıcı çalışma ortamları sunmak amacı ile "yeni nesil ofis yaşamı" nın en iyi örneğini ortaya koyuyor...

Balance Güneşli'de iş yaşamı konfor ile buluşuyor!

Teslimlerin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanan proje İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Balance Gayrimenkul imzasını taşıyan Balance Güneşli yatırımcısına avantajlar sunuyor.

Yaşam ve yatırım değeri Balance Güneşli!

Balance Güneşli, satın alınılabilir veya kiralanabilir ofis ve yaşam alanları ile ''yeni bir yaşam ve yatırım değeri'' olarak öne çıkıyor.Bölgeye prestij kazandıracak proje, değerli bir yatırım aracı olarak görülüyor...

Balance Güneşli'nin yüzde 70'i tamamlandı!

ÇİKOLATA ve şekerleme sektörünün önde gelen üreticilerinden Şölen Çikolata'nın sahibi Çoban Ailesi'nin yatırımı olan Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli'de teslime yaklaşılıyor.

Balance Güneşli Rezidans nerede?

Balance Güneşli'de teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 6 blok halinde yükselen proje Balance Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Balance Güneşli Rezidans nerede?

Basın Ekspres Balance Güneşli satılık!

Basın Ekspres Balance Güneşli satılık ofis alanları minimum 40 metrekare olarak tasarlandı. 6 blok halinde inşa edilen projede sauna ve buhar odaları gibi çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Balance Güneşli'de teslimat Mart 2016'da!

Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli'nin kaba inşaatı dahil inşaat sürecinin yüzde 70'i tamamlandı. Söz konusu projede anahtar teslimi Mart 2016'dan itibaren başlayacak.

Balance Güneşli yüzde 25 prim yaptı!

Türkiye'nin çikolata ve şekerleme sektöründeki büyük üreticilerinden Şölen Çikolata'nın sahibi Çoban ailesi, geçen yıl Balance Güneşli projesiyle gayrimenkul sektörüne girmişti.

Balance Güneşli'de inşaatın yüzde 70'i tamamlandı!

Türkiye'nin çikolata ve şekerleme sektöründeki en büyük üreticilerinden Şölen Çikolata'nın da sahibi Çoban ailesinin yatırımı ile sektöre güçlü giren Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli'de teslime yaklaşılıyor.

Balance Güneşli basın toplantısı 26 Ağustos'ta!

Güneşli Bölgesi'nin tek A+ Plus projesi Balance Güneşli'de teslime yaklaşılıyor... Ev sahipliğini Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban'ın üstlendiği toplantı 26 Ağustos 2015 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016'da!

Yeni nesil ofis projesi olarak Balance Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmekte olan Balance Güneşli projesi ayrıcalıklı bir çalışma ortamı vadediyor.

Balance Güneşli teslimleri ne zaman?

Balance Güneşli teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Satış süreci devam eden Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 800 liradan başlayarak yükseliyor...

Balance Güneşli adres!

Balance Güneşli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Balance Güneşli projesinde fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları bulunuyor...

Balance Güneşli ulaşım!

Balance Güneşli ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Balance Güneşli projesinde fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları bulunuyor...

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli prestijli ofis arayanları bekliyor!

Tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânının devam ettiği Balance Güneşli’de stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajıyla indirimli ofisler!

Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede birçok imkan yer alıyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. 

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 10 KDV fırsatıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de KDV avantajı devam ediyor!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 8 KDV avantajıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Balance Güneşli'de KDV indiriminden faydalanmak için son günler!

KDV indirim avantajından faydalanarak Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için son günler.. Yüzde 8 KDV indirimi uygulaması 31 Ekim’de sona eriyor..

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

Balance Güneşli ne zaman teslim Haberi

Balance Güneşli ne zaman teslim

Balance Güneşli hakkında detaylı bilgi için tıklayın


İnşaat sektörünün hızla geliştiği Güneşli'de, bölgeye ticari anlamda yeni bir soluk ve prestij kazandıran Balance Güneşli ile birlikte nitelikli ofis projelerinin sayısı da artıyor.  İstanbul'un yeni ticaret merkezi olarak adlandırılan Basın Ekspres Caddesi üzerinde yükselen Balance Güneşli, iş merkezleri ve havaalanlarına yakınlığı, ulaşım rahatlığı sağlayan stratejik konumu ile ciddi avantajlar sunan değerli  bir yatırım aracı olarak görülüyor. Teknik alt yapısı, mimarisi ve şirketlere sunduğu özel hizmetler ve sosyal donatıları ile Balance Güneşli İstanbul'un  bölgenin tek A plus ofis projesi...


İstanbul'un yeni çekim merkezi...

İstanbul Avrupa Yakası’nın en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu,  batısında Küçükçekmece, doğusunda Bağcılar ve Bahçelievler, kuzeyinde Başakşehir, Güneyinde Bakırköy ve Ataköy ile hızla gelişen ilçelere sınır olması,E-5, Tem ve...