19 / 04 / 2024

Balance Güneşli ödemeleri

Balance Güneşli ödemeleri

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Balance Güneşli ödemeleri kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunurken, 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme avantajından da yararlanmak mümkün. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...



Balance Güneşli ödemeleri kapsamında yüzde 5 peşinat avantajı sunuluyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar-Güneşli-Basın Ekpres Yolu üzerinde konumlanıyor. 


İçerisinde; 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağaza bulunan Bağcılar  Balance Güneşli  toplam 17 bin metrekare alana sahip. 


Güneşli Balance sosyal donatı alanları arasında; kat bahçeleri, güvenlik, otopark, oyun alanları, teras, yüzme havuzu, yeşil alanlar bulunuyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Balance Güneşli ödemeleri dahilinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede yer alan daireler metrekare bazıda 4 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


Ev ve loft ofislerin alanlarının 76 metrekare ile 178 metrekare arasında farklılık gösterdiği Balance Güneşli Konutları,  Balance Gayrimenkul  imzası taşıyor. 


Banka kredisi ile de konut sahibi olunan Balance Güneşli ödemeleri kapsamında firma bünyesinde sıfır faizle 24 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön