29 / 03 / 2024

balance güneşli ödemeleri

balance güneşli ödemeleri

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bağcılar Güneşli'de Mahmutbey Caddesi üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı ile satışlar yapılıyor.

Balance Güneşli'de yüzde 8'lik KDV imkanı!

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ev sahipliği yapan Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV imkanı sağlanıyor. Projede kiralamalar ve satışlar devam ediyor. 

Balance Güneşli: Lokasyonu ile değer yaratan ofis projesi!

İnşaat sektörünün hızla geliştiği Güneşli'de, bölgeye ticari anlamda yeni bir soluk ve prestij kazandıran Balance Güneşli ile birlikte nitelikli ofis projelerinin sayısı da artıyor.

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli ödeme planı!

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli ödeme planı kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Projenin 2016 yılı Mart ayında teslim edilmesi öngörülüyor.

Balance Güneşli ödeme!

Balance Güneşli ödeme bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Balance Güneşli projesi 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşuyor...

Balance Güneşli konut fiyatları

Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Balance Güneşli konut fiyatları metrekaresi 4 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Güneşli'de yükseliyor..

Balance Güneşli ödemeleri

Balance Güneşli ödemeleri kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunurken, 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme avantajından da yararlanmak mümkün. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

Bir ofisten beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de!

Ofislerin alanlarının 70 metrekareden başlatıp, 150 metrekareye kadar yükseldiği Balance Güneşli projesinde teslimler 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek. Metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL olan projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli prestijli ofis arayanları bekliyor!

Tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânının devam ettiği Balance Güneşli’de stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajıyla indirimli ofisler!

Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede birçok imkan yer alıyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. 

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 10 KDV fırsatıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de KDV avantajı devam ediyor!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 8 KDV avantajıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Balance Güneşli'de KDV indiriminden faydalanmak için son günler!

KDV indirim avantajından faydalanarak Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için son günler.. Yüzde 8 KDV indirimi uygulaması 31 Ekim’de sona eriyor..

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

balance güneşli ödemeleri Haberi

balance güneşli ödemeleri

Kurumların farklı ihtiyaçlarına göre tasarlanan A plus ofis projesi kalitesine satılık ofisler kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bölgede yer alıyor. Balance Güneşli'de fırsatı kaçırmak istemeyenler için yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor.

Dikey blokta yer alan plaza, loft ve stüdyo ofisler plaza kültürünün avantajlarıyla, çalışanlara yüksek kaliteli profesyonel yaşam standartları vaad ediliyor. Prestij ve güvenlik, projeye ilk adımı atar atmaz tüm şirketlerin misafirlerinin karşılandığı şık bir resepsiyon ile başlıyor. Misafirlerinizi ister katınızda, isterseniz resepsiyonun yer aldığı katta konforlu ve şık dizayn edilen bekleme alanında ağırlayabiliyorsunuz.

İç dekorasyonları tamamlanmış 51 ile 137 metrekare arasında ki stüdyo ofisler ile 104 ile 212 metrekare arasında değişen loft ofisler küçük ölçekli firmalara hizmet vermek üzere hemen taşınmaya hazırlar. 160 -1500...