25 / 04 / 2024

Balance Güneşli konut fiyatları

Balance Güneşli konut fiyatları

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Balance Güneşli konut fiyatları metrekaresi 4 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Güneşli'de yükseliyor..



Balance Güneşli konut fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede yer alan rezidans ve home ofislerin alanlarının 70 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. 


Güneşli Balance Rezidans'ın sosyal donatı alanları arasında; kat bahçeleri, güvenlik, otopark, oyun alanları, teras, yüzme havuzu, yeşil alanlar yer alıyor. 


Balance Güneşli Residence toplamda 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşuyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


Balance Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Balance Güneşli konut fiyatları dairenin tipi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. 


Ev ve loft ofislerin 76 metrekare ile 178 metrekare arasında alanlara sahip olduğu  Balance Güneşli  Konutları'nde teslimler 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek. 


Balance Güneşli konut fiyatları metrekare bazında 4 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar-Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. 


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön