26 / 04 / 2024

Balıkesir Burhaniyeliler 2. etap TOKİ istiyor!

Balıkesir Burhaniyeliler 2. etap TOKİ istiyor!

Balıkesir Burhaniye halkı TOKİ konut projesinin ne zaman hayata geçeceğini merak ediyor. İkinci Projeyle dar gelirlilerin ev sahibi olması planlanıyor.



Balıkesir Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan birinci etap  TOKİ  Konutları birçok ailenin ev sahibi olmasını sağlamıştı. Burhaniye halkı, şimdide ikinci etap TOKİ konutlarını bekleniyor. 


Yerel seçimler öncesi ve seçimler sonrası en kısa sürede yer bulunup yapılacağı söylenen ikinci etap TOKİ konut projesinin ne zaman hayata geçeceğini merak eden dar gelirli vatandaşlar, "Burhaniye'de birçok hazine yeri olduğu söyleniyor. Bu hazine yerleri TOKİ konutları için uygun değil mi? Belediye olarak bazı yerlerde konutlar yapılacağı söyleniyor. Bu yapılacak konutlardan bizlerin ev sahibi olmamız imkansız. İkinci Etap TOKİ konutlarının yapılması halinde, dar gelirli birçok aile ev sahibi olacak. TOKİ konutları projesinin gerçekleşmesini bekliyoruz. Belediye Başkanı ve siyasi parti temsilcilerinin bu konuda bir an önce girişimde bulunarak, dar gelirli ailelere müjdeli haber vermelerini istiyoruz" dediler.



Körfez Demokrat Gazetesi


Geri Dön