27 / 04 / 2024

Balıkesir Erdek'te tapu dolandırıcılığı!

Balıkesir Erdek'te tapu dolandırıcılığı!

Balıkesir Erdek'te gerçekleştirilen rüşvet operasyonu kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. Gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerine hız verilmesi karşılığında rüşvet alıp verdiği tespit edilen, aralarında tapu personelinin ve emlakçıların da yer aldığı 9 şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı.



Balıkesir Erdek'te gerçekleştirilen rüşvet operasyonu kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Valilikten yapılan yazılı açıklamada; Erdek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerine hız verilmesi karşılığında rüşvet alıp verdiği tespit edilen, aralarında tapu personelinin ve emlakçıların da yer aldığı 9 şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı. 

Balıkesir Erdek te tapu dolandırıcılığı!

Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekipleri tarafından şüphelilerin adreslerine gerçekleştirilen operasyonlarda, Erdek Tapu Müdürlüğünde görevli 1 müdür yardımcısı, 1 memur, 1 muhtar ve 6 emlakçının göz altına alındığı belirtildi. 

Ekipler tarafından gerçekleştirilen aramalarda, ajanda ve tapu senetleri bulundu. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği açıklandı.

Sahte tapu dolandırıcılığında nereye başvurulur?

Müstakil tapu oyununa dikkat!

Ankara'daki tapu davası 58 sene sonra sonuçlandı!


Geri Dön