26 / 04 / 2024

Balıkesir Kepsut'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Balıkesir Kepsut'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut’un Hotaşlar ve Osmaniye Mahallelerine ziyaretlerde bulundu ve Kepsut yatırımlarını yakından inceledi.




Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut’un Hotaşlar ve Osmaniye Mahallelerine ziyaretlerde bulunarak Büyükşehir tarafından yapılan çalışmaları inceledi, vatandaşlarla sohbet etti. Kepsut Kaymakamı Murat Atıci, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerin ilk durağı Hotaşlar Mahallesi oldu.


Hotaşlar’da Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Kepsut Belediyesi tarafından yapımı süre halı saha ve sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Uğur, yetkililerden ve mahalle muhtarından bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Başkan Uğur, “Kepsut ilçemizin Hotaşlar mahallesinde Büyükşehir Belediyesi olarak yapımına destek olduğumuz halı saha ve sosyal tesisleri Kepsut Belediye Başkanımız İsmail Cankul ile inceledik. Vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Uğur ve beraberindekiler daha sonra Osmaniye Mahallesinde hayırseverlerin müşterek gayret ve desteği neticesinde yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan camide incelemelerde bulundu. Camii içerisinde vatandaşlar ile dua okuyan Başkan Uğur daha sonra mahalle kahvesinde vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.




Balıkesir Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön