29 / 03 / 2024

Balıkesir'de arazi kavgası! 1 ölü!

Balıkesir'de arazi kavgası! 1 ölü!

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde Hülya B. ve kardeşi Ramazan Zümrütler arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, kız kardeş, ağabeyini öldürdü.



Balıkesir'in Savaştepe'ye bağlı Sarıbeyler Mahallesi Boztepe mevkisinde Hülya B. (44), hayvan otlatma ve arazi anlaşmazlığı yüzünden ağabeyi Ramazan Zümrütler ile tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada Hülya B., ağabeyine av tüfeğiyle 3 el ateş etti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Hülya B., ağabeyine av tüfeğiyle 3 el ateş ederken, Zümrütler, kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyup, olay yerine gelenler ise jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

İhbarla gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Ramazan Zümrütler'in hayatını kaybettiğini açıkladı. Jandarma, Hülya B. ve eşi Hasan B.'yi gözaltına alırken, cinayette kullanılan av tüfeği de ele geçirildi. Ramazan Zümrütler'in cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. 


Geri Dön