16 / 04 / 2024

Balıkesir arazi anlaşmazlığı

Balıkesir arazi anlaşmazlığı

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde Hülya B. ve kardeşi Ramazan Zümrütler arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, kız kardeş, ağabeyini öldürdü.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de 8 taksitle satılık arsa ve araziler!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan iki arazi ve bir arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir'de 8 taksitle arsa ve arazi fırsatı!

Balıkesir İli Burhaniye Kaymakamlığı Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Burhaniye'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Balıkesir Bandırma'da arazi fırsatı! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Ömerli Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir'de 37 adet arazi satılıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir DSİ 25. Bölge Müdürlüğü, Balıkesir ili, İvrindi ve Karesi ilçelerinde yer alan 37 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılık arazi ve tarlalar! 

Balıkesir ili, İvrindi ilçesinde yer alan 10 adet arazi ve tarla yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılıyor. İşte metrekare ve fiyat bilgileri...

Kayseri'de arazi anlaşmazlığında komşusunu yaralayana para cezası!

Kayseri’de arsa anlaşmazlığı yaşadığı kavgada komşusu 62 yaşındaki Adem C.’ye şiddet uygulayan 63 yaşındaki Yusuf K'ya 2 bin TL para cezası verildi.

Ayvalık'ta tapu anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü!

Balıkesir Ayvalık'ta çıkan tapu anlaşmazlığı kavgasında bir kişi yaşamını yitirdi...

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı:1 ölü 4 yaralı!

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. 

Balıkesir arazi anlaşmazlığı Haberi

Balıkesir arazi anlaşmazlığı

Balıkesir'in Savaştepe'ye bağlı Sarıbeyler Mahallesi Boztepe mevkisinde Hülya B. (44), hayvan otlatma ve arazi anlaşmazlığı yüzünden ağabeyi Ramazan Zümrütler ile tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada Hülya B., ağabeyine av tüfeğiyle 3 el ateş etti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Hülya B., ağabeyine av tüfeğiyle 3 el ateş ederken, Zümrütler, kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyup, olay yerine gelenler ise jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

İhbarla gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Ramazan Zümrütler'in hayatını kaybettiğini açıkladı. Jandarma, Hülya B. ve eşi Hasan B.'yi gözaltına alırken, cinayette kullanılan av tüfeği de ele geçirildi. Ramazan Zümrütler'in cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma...