29 / 03 / 2024

''Bana göre gram altın hala iyi'' diyen ünlü ekonomist altın alacakları uyardı! Harekete geçin...

''Bana göre gram altın hala iyi'' diyen ünlü ekonomist altın alacakları uyardı! Harekete geçin...

Ekonomist Hatice Kolçak altın alacaklar için ''Bana göre gram altın hala iyi'' diyerek uyarıda bulundu ve gram altın seviyesinin ne kadar olacağını açıkladı...



''GRAM ALTIN HALA İYİ''

Hatice Kolçak altın fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gram altında beklenti yukarı doğru olacak. Dediğim gibi 1200'ler gelecek. Hatta bunun üstünü göreceğiz. Son çeyreğe girdik. Son çeyrek sıkıntılı geçecek. Gerçek yatırımcı düşüşlerde para kazanır. Yani düşüşler para kazanma zamanıdır. Bekleyen kazanıyor. Almayanlara geçmiş olsun. Bana göre hala gram altın hala iyi. Orta ve uzun vadede beklentimiz yukarı yönlü. Orta vade ve uzun vadede fırsatlar verecek. Piyasalar yükselecek" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön