24 / 04 / 2024

Bandırmaspor kiralık araziye 400 bin TL'lik spor tesisi yaptırıyor!

Bandırmaspor kiralık araziye 400 bin TL'lik spor tesisi yaptırıyor!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup  takımlarından Bandırmaspor, Mayıs 2011 tarihinde Bandırma Spor ve Kültür  Vakfı 'ndan kiraladığı 55 dönümlük araziye sosyal tesis ve antrenman sahası  yapacak



Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup  takımlarından Bandırmaspor, Mayıs 2011 tarihinde Bandırma Spor ve Kültür  Vakfı 'ndan kiraladığı 55 dönümlük araziye sosyal tesis ve antrenman sahası  yapacak.

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, gazetecilere yaptığı  açıklamada, Bandırma Spor ve Kültür Vakfı 'na ait yerin kiralanmasının ardından  bir proje hazırlatarak ilk kazmayı vurduklarını söyledi. Gülmezgil, şunları kaydetti:

'Bu alana biri normal ölçülerde, diğeri küçük, 2 ayrı antrenman sahası,  soyunma odaları teknik direktör odaları yer alan ve 250 metrekarelik bir kullanma  alanı bulunan sosyal tesis binası yapmaya başladık. 400 bin liraya mal olacak  inşaat iki ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak ve Bandırmaspor 'un çevre  ilçelerde yapmak zorunda kaldığı çalışmalar sona erecek.'

Can Gülmezgil, Bandırmaspor futbol takımının, sahasının onarımda olması  nedeniyle antrenmanlarını yapmak için 180 kilometre yol katederek Bursa-Karacabey  stadına gidip geldiğini hatırlattı.
AA


Geri Dön