19 / 05 / 2024

Bankalar peş peşe açıkladı! Emekliler bu habere hemen baksın

Bankalar peş peşe açıkladı! Emekliler bu habere hemen baksın

Emekli promosyonları son sürat devam ediyor. Bankaların adeta birbirleriyle yarışa girdiği promosyonlar EYT'nin netleşmesi ile de alevlendi. Peki en çok promosyon veren banka hangisi? İşte detaylar...



EN ÇOK EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR

Emekli promosyonlarında oluşan  güncellemeler EYT düzenlemesinin kabulü ile beraber tekrar süratlendi. 2022 senesinin bitimine doğru canlanan emekli promosyon tutarları 2023 senesinin mart ayı ile beraber tekrar süratlendi.

Kamu bankaları ve özel bankalar aracılığı ile güncellenen promosyon tutarlarının yanında birçok kampanyalar da start veriyor. 28 Şubat 2023 tarihinden itibaren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi yasasının onaylanması ile beraber bankalar iş başına geçti.

EYT'lilere emekliliğinin kabul edilmesi durumunda bankadan bankaya değişiklik gösteren promosyon ödemeleri uygulanacak. Sürat kazanan emekli promosyon güncellemeleri ile beraber emekli vatandaşlara müjdeli haberler peş peşe açıklandı. Son yapılan promosyon güncellemeleri ile beraber ülke gündemine geldi.


8.500 TL'YE VARAN PROMOSYON ÖDEMELERİ

EYT düzenlemesinden faydalanabilmek için prim ödemesi yapan emekliler emekli adaylarına bankalar aracılığı ile birçok kredi kampanyası başlatıldı. Emekli avantajlarından ve promosyonlarından yararlanabilmek için emekli aylığı tercih edilen bankaya taşınmalıdır. Tercih edilen bankaya taşınma işlemi ile beraber 3 senelik aynı bankadan aylık alınacağına dair taahhüt imzalanması zorunludur.

Bankalar peş peşe açıkladı! Emekliler bu habere hemen baksın

Taahhüttün imzalanması halinde emekli promosyon ödemesi ve emeklilere ayrılan avantajlardan yararlanabilirsiniz. Prim borcu ve senesini tamamlayan emekliler aracılığı ile yararlanan EYT düzenlemesi ile beraber promosyonlar güncellendi.

Emekli promosyonlarının güncellenmesi ile beraber Akbank aracılığı ile EYT kredi kullanacak vatandaşlara yüzde 1.78 civarlarından başlayan faiz oranları ve 8 bin 500 TL'ye varan promosyon fırsatı sunuyor.


Geri Dön