26 / 04 / 2024

Bankalarda deprem! Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası peş peşe açıkladı!

Bankalarda deprem! Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası peş peşe açıkladı!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalardaki faiz oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Nakit ihtiyacı olanların merakla beklediği müjde sonunda geldi. Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası yeni kampanyalarını peş peşe açıkladı. İşte detaylar...



ING BANK İHTİYAÇ KREDİ KAMPANYASI HAZİRAN 2022

Vatan'ın aktardığına göre, ING Bank tarafından başlatılan kampanya kapsamında kredi faizi ne olursa olsun, Turuncu Ekstra programı kapsamında alınan nakit iadeyle krediyi faizsiz gibi ya da indirimli yansıyan faiz oranlarıyla ödeme imkanı sağlanıyor. Söz konusu kampanyada, Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamaların 1.250 lirasını Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapmanız yeterli oluyor. Böylelikle kredi vadesi boyunca harcama koşulu yerine getirildiğinde her ay, 5 bin liraya kadar olan kredinin faizi, nakit iadeyle yüzde sıfır faiz şeklinde yansıyor.

Bankalarda deprem! Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası peş peşe açıkladı!

QNB FİNANSBANK KREDİ KAMPANYASI HAZİRAN 2022

QNB Finansbank yeni müşterisi olanlara ilk ihtiyaç kredisine özel tanışma faizi oranları sağlıyor. Ayrıca ‘Kampanyalı İhtiyaç Kredisi’ kapsamında yine bankadan son 1 senede ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmayanlara özel oranlar sunuluyor. ‘Kolay Ödemeli Kredi’de ise ihtiyaç anında düşük taksit imkanı sağlanıyor. Ayrıca bankada 3 ay erteleme seçeneği de mevcut.

AKBANK KREDİ KAMPANYASI HAZİRAN 2022

Akbank başlattığı kampanya kapsamında 3 ay ödemesiz kredi veriyor. Krediye bankanın mobil uygulaması internet sitesi veya şubesinden başvurulabiliyor. Erteleme dahil kredi vadesi en çok 36 ay olabiliyor. İlk ödeme tutarı da en fazla 92 gün ertelenebiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön