29 / 03 / 2024

Bankalarda deprem! Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası peş peşe açıkladı!

Bankalarda deprem! Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası peş peşe açıkladı!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalardaki faiz oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Nakit ihtiyacı olanların merakla beklediği müjde sonunda geldi. Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası yeni kampanyalarını peş peşe açıkladı. İşte detaylar...



VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİ KAMPANYASI HAZİRAN 2022

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm ihtiyaçlara özel kampanya duyurdu. Söz konusu kampanyaya göre, 36 aya kadar vade seçenekleriyle aylık, 3 aylık dönemler ya da değişken taksitlerle geri ödeme imkanı veriyor.

Bankalarda deprem! Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası peş peşe açıkladı!

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİ KAMPANYASI HAZİRAN 2022

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında her kesime ayrı faiz oranlarıyla 50 bin liraya kadar 36 ay, 50 bin lira üzeri ve 100 bin lira arasında da 24 ay vadeli kredi imkanı sağlıyor. Söz konusu kampanya kapsamında aylık yüzde 1.71’den başlayan faiz oranı uygulanırken, emekli maaşını bankadan alanlara yüzde 1.55 faiz imkanı sağlıyor. Yine söz konusu kampanya kapsamında kamu ve özel sektör çalışanlarına da yüzde 1.79 faiz imkanı sağlanıyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön