16 / 04 / 2024

Bankalarda deprem! Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası peş peşe açıkladı!

Bankalarda deprem! Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası peş peşe açıkladı!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalardaki faiz oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Nakit ihtiyacı olanların merakla beklediği müjde sonunda geldi. Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası yeni kampanyalarını peş peşe açıkladı. İşte detaylar...



YAPIKREDİ KREDİ KAMPANYASI HAZİRAN 2022

Yapı Kredi Haziran ayı kampanyası kapsamında 3 aya kadar ertelemeli kredi kullandırıyor. Söz konusu kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay olup, en çok 90 gün öteleme seçeneği veriliyor.

Bankalarda deprem! Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası peş peşe açıkladı!

TEB KREDİ KAMPANYASI HAZİRAN 2022

TEB Haziran ayı kampanyası kapsamında Cepteteb’ten yapılan başvurulara özel olarak yüzde 1.85’ten başlayan faiz oranıyla 100 bin liraya kadar 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor. Söz konusu kredi 3-36 ay aralığındaki vadelerde veriliyor. Ayrıca Hoş Geldin Faizli Kredi kampanyası kapsamında yeni müşterilere özel yüzde 1.85’ten başlayan faizle 100 bin liraya kadar kredi veren TEB, Ceptemini kredisi kapsamında da 10 bin liraya kadar olan nakit ihtiyaçlar için 12 aya kadar yüzde 1.99 sabit faiz oranlı kredi imkanı sunuyor. 

İŞ BANKASI HAZİRAN KAMPANYASI 2022

İş Bankası'ndan tüketici kredisi kullanmak isyeyenler yüzde 2,05 faiz oranından yararlanabiliyor. Eğer 50 bin TL'lik kredi 36 ay vadeli olarak kullanılırsa aylık 2 bin 109,45 TL taksit ödeniyor.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bugün ve yarın başvuranın hesabına para yatıyor! Hemen telefonunuzdan başvurabilirsiniz!

Ev ve araba alacaklar dikkat! Tüketici kredi kullanımları...

Aile Bakanlığı hesaplara 2.354 TL nakit para yatırdı!

Asgari ücret alanlara 15 bin lira nakit para! Hemen başvurup cuma gününe kadar alabilirsiniz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön