19 / 04 / 2024

Banyonuzda bir sanat eseri: Geberit Monolith!

Banyonuzda bir sanat eseri: Geberit Monolith!

Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlarıyla yaşam kalitesini yükselten Geberit, son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı bir tasarıma sahip olan Geberit Monolith ile birleştiriyor.



Rezervuarı cam kapağın arkasına entegre edilmiş bu estetik tasarım kapsamlı bir tadilata gerek kalmadan kompakt bir ürün olarak yerden tasarruf sağlayarak banyolarda yer alıyor. Geberit Monolith, seramik rezervuarlar için modern bir alternatif sunarken birçok yere oturan ve asma klozet modelleri ile uyum sağlıyor. Ayrıca Geberit AquaClean 8000 ve 8000 plus ile uyumlu modeli de bulunuyor. 


Şık bir tasarım için karmaşık ve pahalı montajlara ihtiyaç olmadığını vurgulayarak, gerekli tüm teknolojiyi montajı kolay ve yaratıcılık için pek çok kapsamı birlikte sunan basit bir tasarım konseptinin arkasında gizliyor.


Seçkin renk alternatifli 


Banyolarda yenilik arayanlar için IF tasarım ödüllü Monolith, sunduğu siyah,beyaz, yeşil ve toprak rengi alternatifleriyle göz doldururak stil sahiplerine hitap ediyor. Minimalist çizgisi ile modern banyolar yaratan Geberit, her tarza uygun akıllı çözümleriyle yaşam kalitenizi yükseltiyor. Ayrıntılı bilgi için www.geberit.com.tr 



Geri Dön