26 / 04 / 2024

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım!

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Dairelerin minimum 60 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar devam ediyor.



Adım İstanbul Başakşehir'de 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Başakşehir  Adım İstanbul  ulaşım bilgileri doğrultusunda, projenin Başakşehir'e bağlı Kayaşehir lokasyonunda inşa edildiğini söyleyebiliriz. Projenin toplam arsa alanı ise 35 bin 75 metrekare olarak belirlendi. 


Adım İstanbul Kayaşehir'de su oyun havuzları, çocuk oyun alanları, fitness center, kapalı yüzme havuzu, hamam, dinlenme terasları ve soyunma odaları gibi sosyal donatı alanları mevcut.


Daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'lere yer verilen Adım İstanbul Rezidans'ta konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Kayaşehir Adım İstanbul'da teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında yapılması öngörülüyor. Projede daireler 406 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. 


Adım İstanbul adresi: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Adım İstanbul satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön